Facebook Pixel

Condiții

 Condiții generale pentru contractele de vânzare de la distanta, in sensul Legii privind protecția consumatorilor, intre www.eobuvki.ro, înregistrata in or. Pleven, având sediul si adresa

, numit in continuare FURNIZOR, pe de o parte si, pe de alta parte - persoana care a acceptat prezentele Condiții generale, numit in continuare UTILIZATOR, in legătura cu comandarea si achiziționarea mărfurilor oferite prin magazinul electronic www.eobuvki.ro

 

I. Comandă

 Comenzile sunt primite pe site intre ora 09.30 si ora 18 in fiecare zi lucrătoare, de luni pana vineri, sambata de la ora 09:30 pana la ora 14. Comenzile făcute după timpul anunțat vor fi prelucrate in următoare zi lucrătoare. La finalizarea comenzii dumneavoastră aveți posibilitatea sa vizualizați produsele pe care le veți cumpăra, precum si preturile lor. După finalizarea comenzii, la adresa de e-mail indicata de dumneavoastră, veți primi o confirmare conținând aceeași informație. Veți fi anunțați pentru fiecare etapa din procesarea comenzii (confirmare a disponibilității, expediere si altele) si veți fi instiintati de către un operator la e-mail sau la telefon.

II. Prețul comenzii

Prețul final al comenzii va fi calculat ca o suma a preturilor articolelor comandate. Toate preturile sunt cu TVA si nu pot sa fie înlocuite din momentul comandări pana in momentul plații. LA prețul comenzii se mai adăuga si prețul de livrare, calculat in funcție de mărimea livrării si adresa de livrare.

III. Probleme apărute la executarea comenzii

 Executarea comenzii dumneavoastră poate sa fie împiedecata din următoarele cauze:

1. Utilizatorul a indicat o adresa de livrare greșita sau incompleta.

2. Lipsa unui numar de telefon pentru a lua legătura cu utilizatorul.

3. Una sau mai multe din mărfurile comandate nu este disponibila - in cazul acesta noi vom lua legătura cu dumneavoastră in cel mai scurt termen.

In cazul apariției unor probleme legate de livrare, apărute din vina noastră, toate costurile

suplimentare sunt pe seama noastră. In toate celelalte cazuri, livrarea care urmează va fi pe seama dumneavoastră.

IV. Modalitate de plata

 Modalitate de plata (plata ramburs): la primirea mărfii veți plătii întreaga suma datorata curierului, iar la prețul articolelor achiziționate de dumneavoastră va fi adăugat si prețul de livrare. In funcție de distanta pana la localitatea respectiva, volumul livrării condițiile meteorologice, veți fi instiintat cu privire la prețul transportului.

Livrări cu ora si data fixa si livrări expres nu vor fi taxate in mod suplimentar!

V. Garanție pentru marfa

 Toate mărfurile comercializate prin www.eobuvki.bg au fost livrate de către producători si importatori oficiali. Toate mărfurile supuse service-ul de garantie vor fi insolite de toate actele necesare cu informații cu privire la termenul, condițiile si locul service-ul de garanție.

www.eobuvki.bg este o pagina web pentru comerț electronic - pentru vânzare de incaltamintei si marfuri de la distanta, care sunt livrare la solicitarea expresa din partea Utilizatorului. 

Pentru toate aspectele nerezolvate va fi aplicata legislaţia din Republica Bulgară în vigoare.

 Atenție! Va rugam sa citiți cu atenție aceste condiții înainte sa folosiți acest website.
Aceste condiții sunt valabile pentru toți utilizatorii. In cazul in care veți utiliza site-ul eobuvki.bg, acest lucru va fi considerat ca o confirmare a faptului ca acceptați aceste condiții, obligându-va sa le respectați.
In cazul in care nu sunteți de acord cu aceste condiții, va rugam sa nu folosiți acest website.

I. DISPOZIȚII GENERALE

1.Obiect

Prezentele Condiții generale de folosire sunt destinate reglementarii relațiilor intre www.eobuvki.ro (numit in continuare Operator) pe de o parte si vizitatorii paginilor si serviciilor electronice (Internet), aflate in domeniul EOBUVKI.RO (numit in continuare site).
Prin apăsarea al fiecărui obiect, link sau buton, aflate pe paginile EOBUVKI.RO (cu excepția linkului la prezentate "Condiții generale"), va fi considerat ca acceptați si sunteți de acord cu aceste condiții

Adresa de e-mail: office@eobuvki.bg

Comisia de protecție a datelor cu caracter personal – adresa: or. Sofia, str. Ivan Evstatiev Geshov nr. 15, tel.: (02) 915 35 15; fax: (02) 915 35 25, е-mail: kzld@cpdp.bg, Pagina web: www.cpdp.bg;

3. Noțiuni

Noțiunile folosite in prezentele Condiții generale au următoare semnificație:

"Site"- resursă de Internet, accesibil prin adresa sa unificata EOBUVKI.RO, care conține fișiere, programe, text, sonor, imagini, figuri si alte materiale si resurse.

"Operator" - WWW.EOBUVKI.RO are calitatea de operator al unui mijloc de comunicare de la distanta, in sensul art. 54, al. 4 din Legea privind consumatorilor, iar la publicarea unei Mărfii/Serviciului si la acceptarea comenzii din partea Vizitatorilor (in caz de încheiere a Contractelor de vânzare) acesta acționează in totalitate in numele si pe seama Furnizorilor.

"Furnizor" - persoana fizica sau juridica, care oferă o marfa/serviciu, publicate pe Site, si care in limitele activității sale profesionale sau comerciale, încheie un contract de vânzare de la distanta cu un utilizator, in temeiul
art. 48 al. 2 din Legea privind protecția consumatorilor.

"Marfa/Serviciu" - o marfa sau un serviciu anume, publicate pe Site, obiect al unui Contract de vânzare de la distanta, in sensul art. 48 al. 1 din Legea privind protecția consumatorilor.

"Comanda" - O solicitare din partea unui vizitator, prin folosirea resurselor tehnice ale site-ul pentru achiziționarea unei Mărfii/Servicii de la Furnizor.

4. Modificări la Condițiile generale

Operatorul are dreptul sa modifice prezentele Condiții generale pe folosire in orice moment, publicând versiunea lor noua cu indicare a datei la care au fost făcute aceste modificări si data din care acesta intra in vigoare. Pentru servici acordate înainte de data de intrare in vigoare a modificărilor făcute, vor fi aplicate regulile Condițiilor generale in vigoare la momentul folosirii.
5. Informații de la vizitatori

EOBUVKI.RO  nu dorește sa obțină informații confidențiale sau protejate, de la vizitatori. Toate informațiile pe care un vizitator a trimis in mod voluntar la
EOBUVKI.RO vor fi considerate ca nu fiind confidențiale si nu vor fi obiectul unor drepturi.

Datele cu caracter personal, trimise pe site, in mod voluntar de către un utilizator, referitor la comanda unei Mărfii/Servicii sunt protejate prin Legea privind protejarea datelor cu caracter personal.

 6. Confidențialitatea datelor

Datele cu caracter personal ținute de către Operator vor fi folosite numai in scopurile pentru care aceste au fost furnizate, si nu vor fi puse la dispoziție unei terțe persoane fara acordul Utilizatorului, cu excepția cazurilor in care acest lucru este solicitat prin legislația in vigoare (Legea privind mesajelor electronice, Codul de procedura-penal si altele).

II. SERVICIILE FURNIZATE PRIN SITE-UL EOBUVKI.RO

7. Caracteristicile serviciilor

Site-ul este o platforma online pentru promovarea unor Servicii/Mărfuri, furnizate de către Furnizori Vizitatorilor Site-ului, prin publicarea unor oferte. Vizitatorilor Site-ului este oferita posibilitatea sa se familiarizeze cu Mărfurile/Condițiile si folosind resursele tehnice ale Site-ului sa facă o Comanda.
8. Preturile serviciilor

Serviciile oferite Utilizatorilor prin Site-ul sunt gratuite pentru ei.
Utilizatorii vor plații numai prețul Mărfurilor/Serviciilor achiziționate si taxele de livrare.
EOBUVKI.BG are dreptul sa modifice preturile declarate pe site, fara o anunțare prealabila s utilizatorilor. In cazul unor greșeli tehnice la publicarea preturilor pe EOBUVKI.BG are dreptul sa refuze comanda si nu datorează o daune interese in nici-un mod utilizatorului.

 9. Comanda

Comenzile sunt recepționate pe site 24 de ore, inclusiv si in zilele nelucrătoare si in zilele cu sărbători oficiale.
La finalizarea comenzii dumneavoastră veți avea posibilitatea sa vizualizați Marfa/Serviciul pe care le achiziționați, si prețul, fara prețul de livrare.
Toate preturile sunt cu TVA si nu pot sa fie înlocuite din momentul comandări pana in momentul plații.
Prețul de livrare va fi calculat la confirmarea comenzii in funcție de locul de livrare, conform tariful firmei de curierat.

1-/ Probleme apărute la executarea comenzii

Executarea comenzii dumneavoastră poate sa fie împiedecata din următoarele cauze:
- Lipsa unui numar de telefon pentru a lua legătura cu utilizatorul.
- Una sau mai multe din mărfurile comandate nu este disponibila - in cazul acesta noi vom lua legătura cu dumneavoastră in cel mai scurt termen.
- Utilizatorul a furnizat o adresa de livrare greșita sau incompleta
In cazul apariției unor probleme legate de livrare, apărute din vina noastră, toate costurile suplimentare sunt pe seama noastră.
In toate celelalte cazuri, livrarea care urmează va fi pe seama dumneavoastră.

 III. RESPONSABILITATEA

Fiecare comanda din partea unui vizitator pe EOBUVKI.RO are puterea unui Contract de vânzare de la distanta in sensul art. 48, al. 1 din Legea privind protecția consumatorilor, intre parți, iar amplasarea comenzii propriu zise are puterea unei manifestări de voință din partea Clientului referitor la încheierea contractului.

11. Limitarea responsabilității

Operatorul nu garantează veridicitatea, exactitatea si fiabilitatea tuturor materialelor aflate pe Site.
Toate materialele au doar un caracter informațional si reprezintă un sfat de achiziționare a Mărfii/Serviciului respectiv.
Site-ul nostru oferă produsele in culorile lor reale. In cazul in care aveți dificultati cu imaginile va rugam sa resetați monitorul dumneavoastră. Nu purtam responsabilitate in cazul in care monitorul dumneavoastră nu reda culorile exacte.
 Operatorul nu garantează un acces permanent si in întregime fiabil pe Site, si este responsabil pentru pierderi sau daune apărute in urma unor probleme legate de accesul pe Site. Operatorul are dreptul sa oprească Site-ul in orice moment, fara sa indice un motiv anume pentru acest lucru, inclusiv si, dar fara a se limita la, din cauza unor actualizări, imbunatatire sau unei profilaxie, si poarta responsabilitate pentru o asemenea oprire.

12. Drepturile si responsabilitățile parților

Referitor la folosirea Site-ul Utilizatorul este de acord:
- sa furnizeze informații reale, actuale si complete despre sine, la completarea formularului de înregistrare sau a formularului de comanda fara înregistrare
- in caz de nevoie sa modificare aceste informații pentru a păstra veridicității lor
- sa ia toate masurile de protejare a pirolii sale
- sa nu facă comenzi false sau nereale
- sa plătească Marfa/Serviciul comandat de acesta, la livrare, împreuna cu prețul transportului
- sa nu pună la dispoziție unei terțe persoane sau a unui reprezentant unei persoane juridice sau a unui grup de persoane,
pe care nu are dreptul sa le reprezinte

 Referitor la folosirea Site-ul Utilizatorul are dreptul:
- la acces la comanda sa. Fiecare comanda va fi confirmata in cursul unei convorbiri telefonice la numarul de luat legătura indicat de către Client.
- sa returneze marfa achiziționata de acesta in perioada de 7 zile lucrătoare in data achiziționării ei.
Pentru aceasta obiectul tranzacției trebuie sa fie in ambalajul lui original, fara urme de folosire sau fara а fi deteriorat aspectul comercial am mărfii, in temeiul art. 55 din Legea privind protecția consumatorilor.

IV. ALTE CONDIȚII

In cazul in care careva din condițiile prezentelor Condiții generale de folosire va deveni nevalabila printr-o hotărâre judiciara, restul roman in vigoare.

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН Запишете се за нашия Бюлетин и ще вземете веднага -10% Ваучер / Промокод, и винаги получавайте първи нашите Промоции, Намаления и Нови модели!