Facebook Pixel

Sfaturi utile

CUM SA NE ÎNTREȚINEM INCALTAMINTEI?

Cum sa curățam si vopsim pantofii din piele netede

In primul rând, indepartați praful de pe ele cu ajutorul unei perii moi. După care aplicați vopseaua numai intr-o singura direcție. Pentru confortul dumneavoastră ați putea folosi vopsele cu tampon sau burete din cauciuc spongios, pentru o aplicare mai ușoara. In sfârșit, lustruiți pantoful din piele cu ajutorul unui burete din

silicon care va reda un luciu impecabil a incaltamintei dumneavoastră.

Cum sa curățam si vopsim pantofii din nubuc și piele tăbăcita

Inamicul cel mai mare a incaltamintei din nubuc sau piele tăbăcita este apa si soluțiile sărate din timpul iernii. Pantofii din asemenea tip de piele simt mai comozi, mai moi si mai frumoși, dar absorba mai ușor umezeala si se deformează. Pentru curatarea si întreținerea pantofilor din nubuc si piele tăbăcita, folosiți un burete si vopsea pentru nubuc si piele tăbăcita. In cazul in care vopseaua este incolora numai veți improspata culoarea pantofilor, iar in cazul in care doriți sa le vopsiți va rugam sa folosiți vopseaua potrivita.

Cum sa curățam pantofii de sport si adidașii

Acest tip de pantofi sunt executați din materiale care reprezintă in mediu ideal pentru dezvoltarea si înmulțirea unor bacterii si mirosuri neplăcute. Pentru a evita acest lucru, puneți întotdeauna șosete curate, de preferința din bumbac. La fel e nevoie sa folosiți si un deorodant de improspatare sau p loțiune pentru picioare sau unele branțuri care absorba mirosul neplăcut si omoară bacteriile. Adidașii trebuie sa fie spalație cat mai des.

Alte sfaturi utile

•       Impregnați si lustruiți cu un burete din silicon pantofii dumneavoastră imediat înainte sa ieșiți cu ei. In felul acesta le veți proteja de praful si de umezeala.

•       Nu uscați pantofii dumneavoastră pe calorifer sau pe o alta sursa de căldura. Cu siguranța ca ele isi vor pierde forma potrivita si este chiar posibil sa se dezlipească. Uscați numai la temperatura camerei.

•       Pentru a evita apariția unor mirosuri neplăcute e important sa folosiți pudra, deodorant improspator, loțiune pentru picioare sau sa schimbați cat mai des posibil branțurile. Iar lucrul cel mai important, puneți întotdeauna șosete curate, de preferința din bumbac.

Pentru a alege mărimea potrivita e bine sa alegeți pantofii noi seara. La sfârșitul

•       zilei piciorul dumneavoastră se umfla in urma oboselii si devine cu 5 pana la 8 % mai mare fata de ceea ce a fost la începutul zilei.

•       In cazul in care pantofii va strâng ați putea folosi un spray pentru lărgirea incaltamintei din piele, care la lasă pielea pantofilor acolo unde acest lucru este necesar.

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН Запишете се за нашия Бюлетин и ще вземете веднага -10% Ваучер / Промокод, и винаги получавайте първи нашите Промоции, Намаления и Нови модели!