Facebook Pixel

Livrare

Cum se livrează comenzile?
EOBUVKI.BG livrează mărfurile comandate de dumneavoastră cu firma de curierat Speedy. Comanda dumneavoastră va fi livrata pana in oricare punct din Bulgaria, Romania si Grecia, la adresa indicata sau pana la sediul curierului. Pentru informații suplimentare va rugam sa vedeți birourile curierului. http://www.speedy.bg/begin.php?page=spd_Offices

Livrarea se face in următoarea zi lucrătoare, după confirmarea comenzii la telefon sau prin e-mail.

 De cat timp e nevoie pentru a fi procesata comanda dumneavoastră?
Comenzile făcute pana la ora 17.00 sunt vor fi prelucrate in aceeași zi si vor sosi la dumneavoastră in următoarea zi lucrătoare, intre orele 9.00 si 17.00 la adresa sau pana la ora 10.00 biroul de curierat. Sambata livrările vor fi făcute pana la ora 13.00 la adresa clientului, iar in cazurile in care livrarea este pana la biroul curierului aceasta poate sa fie ridicata intre 9.00 si 13.00. Comenzile făcute după ora 17.00 vor fi prelucrate in următoarea zi lucrătoare. Toate comenzile făcute sambata după ora 13.00 si duminica vor fi prelucrate in lunea următoare. Nu se fac livrări duminica si in zilele de sărbători oficiale.

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН Запишете се за нашия Бюлетин и ще вземете веднага -10% Ваучер / Промокод, и винаги получавайте първи нашите Промоции, Намаления и Нови модели!