Facebook Pixel

Despre firma

,,EOBUVKI.RO” a fost înregistrata in anul 1998 dar activitatea - comerț cu incaltamintei datează din anul 1996.
Firma se ocupa de comercializarea de incaltamintei de bărbați, de dama si de copii, si de poșete, de la producători si importatori bulgari recunoscuți. Inca de la începutul activitati sale firma a câștigat increderea clienților săi din orașele in care avem magazine de reprezentanta - Pleven, Gabrovo, Veliko Tarnovo, Ruse, Varna,Burgas.

 Misiunea noastră

SCOPUL NOSTRU PRINCIPAL ESTE SATISFACȚIA DUMNEAVOASTRĂ!  Deja de doua secole noi ne-am dedicat clienților noștri, cu multa dorința si profesionalism, pentru a le oferi întotdeauna ceea ce este cel mai bun si cel mai nou in moda. La EOBUVKI.RO credem ca aprobarea si încrederea clienților noștii reprezintă cea mai buna recomandare!

 Confidențialitate

 Prin site-ul sau EOBUVKI.RO va garantează ca toate datele dumneavoastră personale, furnizate in momentul înregistrării la magazinul nostru electronic sau informațiile referitoare la achizițiile făcute de dumneavoastră, in niciun mod nu vor fi puse la dispoziție unor terțe persoane. 
Inca de la înființarea sa ,,EOBUVKI.RO” lucrează numai si numai in favoarea clienților săi. 
Suntem bucuroși ca ne-ați ales pe noi. Am câștigat încrederea dumneavoastră!
Comparatori plăcute din partea echipei EOBUVKI.RO

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН Запишете се за нашия Бюлетин и ще вземете веднага -10% Ваучер / Промокод, и винаги получавайте първи нашите Промоции, Намаления и Нови модели!